'LA VOLUNTAD DE CREER' de Pablo Messiez

18 NOVEMBRE

20:00h - 21:30h
Teatre Zorrilla
26,00

Teatre
Tots els públics

La voluntad de creer, de Pablo Messiez

Pablo Messiez reuneix el mateix equip del seu últim espectacle, Las canciones, per investigar i posar a prova la fe i la voluntat de creure del públic. La lectura d’un fragment del judici a Joana d’Arc en què li pregunten com va saber que la veu que sentia era d’un àngel i en què ella contesta “perquè vaig tenir la voluntat de creure”, ha inspirat i obsessionat Messiez, que hi va veure una possible definició del teatre.

L’espurna d’aquesta idea, sumada a la influència de l’última escena de la pel·lícula Ordet de C. T. Dreyer, crea un espectacle on intèrprets i públic hem de creure en coses a priori irracionals.

En l’obra, guanyadora del Premi Max 2023 al Millor Espectacle de Teatre, veurem com el menor d’una família de germans bascos sosté que és Jesús de Natzaret i com les seves germanes consideren que ha embogit per un excés de lectures de Kierkegaard. Com a Ordet, hi haurà mort i resurrecció.

"Messiez es capaz de revisitar una de las obras de arte más deslumbrantes del siglo xx y convertirla en un canto al teatro, al amor y al otro" Pablo Caruana Húde, ElDiario.es

Durada: 1 h 30 min

 

Compra d'entrades - espectacle inclòs a l'abonament B