'EL COS MÉS BONIC QUE S’HAURÀ TROBAT MAI EN AQUEST LLOC' de Josep Maria Miró 

1 DESEMBRE

20:00h - 21:45h
Teatre Zorrilla
24,00

Teatre
Tots els públics

 El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, de Josep Maria Miró

Pere Arquillué sol dalt l’escenari protagonitza El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, una història amb diverses capes de misteri on l’actor interpreta un monòleg a set veus, un repte escènic on allò que s’expressa i allò que se suggereix manté un equilibri constant.

L’obra comença in media res amb la trobada del cos d’un jove de disset anys que només portava un banyador vermell i vambes d’esport en un poble on no acostuma a passar mai res d’estrany…

Josep Maria Miró firma aquest text pel qual ha rebut el tercer Premi Born de Teatre, el primer cop que un autor ha obtingut el prestigiós guardó en tres ocasions. Una dramatúrgia de primer nivell que, amb la complicitat de Xavier Albertí a la direcció i Pere Arquillué damunt l’escenari, esdevé tot un homenatge al teatre i a l’ofici d’actor.

"La feina d’Arquillué és incommensurable. El de Terrassa no es cansa d’elogiar el text que li ha tocat interpretar, el seu primer Miró. De declarar el repte escènic i emocional que li suposa. I a bona fe que, un altre cop, fa un recital interpretatiu" Martí Figueras, El Núvol

Premi de la Crítica a millor text (Josep Maria Miró) / Premi de la Crítica a millor actor principal (Pere Arquillué) / XLV Premi Born (Josep Maria Miró)

Durada: 1 h 45 min

 

Compra d'entrades - espectacle inclòs a l'abonament B