'DE PERRAS Y CRIADAS', de Félix Herzog

26 NOVEMBRE

19:00h - 20:00h
Teatre Blas Infante
12,00

Teatre
Tots els públics

"De perras y criadas" de Félix Herzog

El record cap a l’Andalusia natal de la protagonista és el leitmotiv de De perras y criadas. Un espectacle íntim, apassionat i divertit que mostra la realitat d’aquelles famílies que van migrar des del sud de la península fins a Catalunya.

A través de l’Anita i els seus records mentre remena maletes i capses de cartró a les golfes de casa seva, l’autor, Félix Herzog, fon les vivències reals de la seva mare, la seva tieta Carmen i la seva àvia, i reivindica, d’aquesta manera, la memòria de tantes dones supervivents d’una època duríssima que sovint van haver de viure en solitud.

El retrat de tres generacions, d’una època i d’un país que, portat al Teatre Blas Infante de Badalona, espai amb una extensa trajectòria prèvia com a centre cultural andalús, pretén fer més significatiu encara aquest sentit homenatge a les dones andaluses migrades a Catalunya.

"A vegades feliçment et trobes amb sorpreses com aquesta petita joia teatral, teatre de petit format, però teatre pur, molt proper a l’espectador, on l’actor et mira directament als ulls i et fa viure amb ell històries que arribes a fer-les teves". Imma Barba i Miquel Gascon, Voltar i voltar

Durada: 1 h 15 min

Compra d'entrades