CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA "UNA HISTÒRIA ÉS UNA PEDRA LLANÇADA AL RIU"

26 SETEMBRE

19:30h - 20:30h
Llibreria Mitja Mosca
10,00

Activitats literàries
Adults

SESSIÓ DEL CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA

Us proposem llegir un llibre mensualment i venir a comentar-lo amb els participants del club i així poder endinsar-nos i aprofundiar en el llibre conjuntament. Sessió del club de lectura de la llibreria Mitja Mosca.

📚 UNA HISTÒRIA ÉS UNA PEDRA LLANÇADA AL RIU, de MÒNICA BATET (Angle editorial)

El Futur Folklorista i el Futur Revolucionari es van fer amics en una escola de ball, tot i que a ells no els preocupava gens aprendre’n. De fet, només els interessen els contes populars (i després les cançons, i els jocs) i se’n fan uns grans experts, fins que un dia els governants alteraran el destí de tota la societat i, és clar, el d’ells dos.

Entre la tradició oral i la literària, cada lector pot reconèixer els personatges i la ciutat on viuen malgrat que no tinguin nom. També el país on passa tot plegat, el moment històric, els canvis socials. Cada línia del llibre vibrarà dins seu amb el record de fets viscuts, coneguts o narrats: la lluita soterrada contra un poder dictatorial, el desig de llibertat plena, el verí paralitzant de la repressió, la força aglutinadora d’una cançó…

Aquesta novel·la és com cap altra: màgica i real, atemporal i contemporània, circular i lineal, freda i ardent, amarada de tradició i rabiosament moderna.

Sessió conduïda per la llibretera Laia Arce

Inscripcions a la llibreria o llibreria@mitjamosca.com